Scroll to top

BACK TO
TOP

START A PROJECT

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πέμπτη, 22 Αύγουστος 2019

Google Shopping Ads – Ήρθαν στην Ελλάδα

Google Shopping Ads – Ήρθαν στην Ελλάδα

Τα Shopping Ads ήρθαν στην Ελλάδα και υπόσχονται να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις στο eshop σου! Οι διαφημίσεις εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης της Google, προτρέποντας τον χρήστη να πραγματοποιεί απευθείας αγορές από τα αποτελέσματα αναζήτησης.  


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα εγκαινιάσουμε το Shopping ads στην Ελλάδα. Το Shopping ads περιλαμβάνει φωτογραφίες και τιμές για να βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν τα προϊόντα που αναζητούν και τους διαφημιστές να προσεγγίσουν τους καταναλωτές που θέλουν να τα αγοράσουν.», δήλωσε ο Ηλίας Σούσης, Sector Lead Branding and Agencies της Google για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και τη Μάλτα.

 

Πως εμφανίζονται τα Shopping Ads;

Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται στις αναζητήσεις της Google με βάση τη λέξη-κλειδί που αναζητά ο χρήστης. Θα τις βρεις στην κορυφή των αποτελεσμάτων, πάνω από οργανικά αποτελέσματα, από άλλα Google Ads ή ακόμα και πάνω από τους χάρτες. Εμφανίζονται ως προϊόντα με εικόνα, τιμή και το όνομα του καταστήματος. Οι διαφημίσεις αυτές παρέχουν στους χρήστες μία αντιπροσωπευτική εικόνα των προϊόντων που ενδιαφέρονται να αγοράσουν.

 

shopping Ads από την google πως να τα αναγνωρίζεις

 

Εμφανίζονται επίσης και στο πλαϊνό μέρος των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

 

shopping Ads από την google πως να τα αναγνωρίζεις

 

Επιπλέον, εμφανίζονται στο Display network (π.χ. YouTube ), σε search partners καθώς και στην καρτέλα Αγορές της Google. Η συγκεκριμένη καρτέλα λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο marketplace σύγκρισης τιμών δίνοντας στο χρήστη την ευκαιρία να συγκρίνει τιμές και χαρακτηριστικά ανάμεσα στα διαθέσιμα καταστήματα.

 

shopping Ads 3ds

 

 

Θέλεις να μάθεις πως τα Shopping Ads μπορούν να βοηθήσουν τη δική σου επιχείρηση; 

Επιδότηση ΕΣΠΑ
ESPA