Υποστήριξη

Πολιτική ΥποστήριξηςΓια την άμεση και συνεχή σας υποστήριξη και για την εξυπηρέτηση σας σε τεχνικά θέματα των εφαρμογών σας, για εργασίες τις οποίες αιτήστε ή για αναβαθμίσεις των εφαρμογών σας όπου είναι απαραίτητες η 3ds έχει διαμορφώσει την παρακάτω πολιτική:
Με την αγορά και προεξόφληση του αντίστοιχου χρόνου επωφελείστε στην άμεση και συνεχή υποστήριξη των εξειδικευμένων στελεχών μας για να λαμβάνετε αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες με μειωμένο κόστος.
Ο χρόνος απόκρισης των ζητημάτων σας είναι από 24 έως και 48 ώρες για εργασίες (έως και 2 ώρες υλοποίηση) όπως επίσης και για εξαιρετικά σημαντικά θέματα που αφορούν την μη ορθή λειτουργία της εφαρμογής σας .
Σε περίπτωση όπου ένα ζήτημα σας χρειαστεί επιπλέον χρόνο για την μελέτη και την εφαρμογή του θα ενημερωθείτε άμεσα από το τμήμα υποστήριξης πελατών για τον χρόνο υλοποίησης του και την ημερομηνία ολοκλήρωσης του κατόπιν τελικής δική σας έγκρισης.

Η παραλαβή ζητημάτων υποστήριξης γίνετε με τους παρακάτω τρόπους:

 • Με αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αν δεν παραλάβετε αυτόματη απάντηση από το mail μας ότι λάβαμε το αίτημα σας , τότε επικοινωνήστε τηλεφωνικά)
 • Μέσω τηλεφώνου στο 2310460844 ή 2310445716 όπου γίνεται μόνο η καταγραφή του αιτήματος σας και έπειτα μεταφέρεται στον αρμόδιο τμήμα για την διευθέτηση του. Το τεχνικό τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email.

Σημείωση: για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας φροντίστε τα ζητήματα σας να αποστέλλονται μέσω email για την καταγραφή τους και για αποφυγή λαθών και παρερμηνειών στην προφορική επικοινωνία.

Μετά την επίλυση του κάθε ζητήματος σας θα λαμβάνετε αναφορά των εργασιών μας, του χρόνου υλοποίησης και το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου υποστήριξης σας.

 • Υποστήριξη μέσω email
 • Αναπροσαρμογή κώδικα (updates, patches) στον πυρήνα των εφαρμογών
 • Αναβαθμίσεις σε θέματα ασφαλείας
 • Εικαστικές παρεμβάσεις
 • Σχεδιασμό Γραφικών
 • Προγραμματιστικές παρεμβάσεις (custom εργασίες)
 • Εκπαίδευση χρηστών σε θέματα των εφαρμογών (στα γραφεία μας ή online μόνο κατόπιν ραντεβού)
 • Ενημέρωση περιεχομένου ιστοσελίδας κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, διασυνδέσεις, επεξεργασία φωτογραφιών κ.α
 • Υποστήριξη hosting & mail όπως αναφέρονται στο email policy & hosting policy

Πακέτα Υποστήριξης

Χρόνος Υποστήριξης
1 Ώρα


35

Χρόνος απόκρισης: 24 εώς 48 ώρες
*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνετε φπα

Σημείωση:

Ο χρόνος υποστήριξης δεν έχει ημερομηνία λήξης και διαρκεί μέχρι να εξαντληθεί από δικά σας ζητήματα. Για θέματα τα οποία είναι υπεύθυνη η εταιρία μας για παράδειγμα δυσλειτουργία υπηρεσιών hosting ή μη λειτουργία της ιστοσελίδας ή των email σας δεν υπάρχει χρέωση χρόνου, εκτός και αν γίνει εκτίμηση από το τεχνικό τμήμα ότι η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί λόγω αλλαγών browser ή ηλεκτρονικού χτυπήματος. Τότε το τμήμα υποστήριξης θα σας ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Σε περίπτωση επιθυμίας σας για νέες λειτουργίες ή εγκατάσταση και δημιουργία νέων εφαρμογών στην ιστοσελίδα σας, οι εργασίες κοστολογούνται με βάση τον τρέχον τιμοκατάλογο ή την καταγραφή και ανάλυση της εργασίας σας μετά από επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων.

Δεν υποστηρίζουμε εργασίες IT (π.χ. διορθώσεις στους υπολογιστές – τερματικά ή κινητές συσκευές όπως και στα προγράμματα αυτών όπως mail clients, antivirus κτλ.). Έχουμε αναρτήσει όμως tutorial για να σας βοηθήσουν στην λειτουργία των email για τους πιο γνωστούς και βασικούς mail client Δείτε εδώ τις ρυθμίσεις

Τρόποι Αγοράς Πακέτων Υποστήριξης:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας το κόστος του πακέτου υποστήριξης που επιθυμείτε.

Αριθμός Λογαριασμού: 00260014260200564775 - IBAN: GR63 0260 0140 0002 6020 0564 775 BIC: ERBKGRAA

Αριθμός Λογαριασμού:5259-068613-789 - IBAN: GR74 0172 2590 0052 5906 8613 789

Οι παραπάνω λογαριασμοί αναφέρονται στο όνομα της εταιρίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ και ΣΙΑ Ο.Ε

*Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής στην πολιτική υποστήριξης η εταιρία μας θα σας ενημερώσει με email.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση

Όνομα (*)

Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.
Email (*)

Παρακαλούμε εισάγετε email.
Τηλέφωνο (*)

Παρακαλούμε εισάγετε τηλέφωνο.
Το site σας (*)

Παρακαλούμε εισάγετε το site σας.


Invalid Input