Scroll to top

BACK TO
TOP

START A PROJECT

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Τρίτη, 04 Ιούνιος 2019

Best Mobile App Development Companies in 2019

Best Mobile App Development Companies in 2019

Μία ακόμα σημαντική διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή τη φορά από την ThinkMobiles, φέρνει την 3ds στην κορυφή των καλύτερων και πιο αξιόπιστων mobile app developers ανάμεσα σε 297 εταιρείες και κορυφαία ονόματα του χώρου!

Το Looksomething.com αποτελεί την online πλατφόρμα πώλησης εφαρμογών για λειτουργικά iOS, Android & Windows και προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για ραδιοφωνικούς σταθμούς, ειδησεογραφικά portals και πλέον για οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξάρτητα με τον τομέα δραστηριοποίησής της.

Με πελατολόγιο που ξεπερνάει τις 3.000 εφαρμογές αποτελεί μια από τις καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών παγκοσμίως κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί τόσο από το πλήθος των ικανοποιημένων πελατών καθώς και από τα αρκετά βραβεία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα λύση που έγινε release το 2018, δίνει την δυνατότητα διαχείρισης τόσο των mobile app όσο και του website μέσα από ένα κοινό πίνακα ελέγχου. Οι mobile εφαρμογές απέκτησαν ακόμα πιο μοντέρνο design, νέα χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα αισθητή έγινε η αναβάθμιση στο UI/ UX επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγηθούν με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Λίγα λόγια για την ThinkMobiles

Η ThinkMobiles είναι μία αξιόπιστη εταιρία παροχής λογισμικού και αποτελείται από μια ομάδα 200 ατόμων με κύριους τομείς δραστηριότητας την επαυξημένη και την εικονική πραγματικότητα, την ανάπτυξη λύσεων για iOS, Android & Web καθώς και την βελτιστοποίηση εφαρμογών σε επίπεδο UX/ UI. Παράλληλα με τις IT λύσεις που παρέχει έχει δημιουργήσει το δικό της course, το Guru IT School, με περισσότερους από 400 software developers να αποφοιτούν κάθε χρόνο αποκτώντας μια από τις 10 διαφορετικές πιστοποιήσεις που είναι διαθέσιμες.

Η 3ds θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του eBusiness και εξατομικευμένη συμβουλευτική στους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Δες την κατάταξη μας εδώ.

Επιδότηση ΕΣΠΑ
ESPA