Scroll to top

BACK TO
TOP

START A PROJECT

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017

Σημαντική διάκριση για την 3ds και το Looksomething στα Mobile Excellence Awards 2017

Σημαντική διάκριση για την 3ds και το Looksomething στα Mobile Excellence Awards 2017

Ακόμα μία διάκριση απέσπασε η 3ds και το LookSomething στον θεσμό Mobile Excellence Awards 2017 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, σε γιορτινό κλίμα, στο μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου στην Αθήνα. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 300 στελέχη του οικοσυστήματος του Mobile Business & Marketing, από όλη την Ελλάδα, ενώ έλαβαν βραβεία εταιρείες και brands με διεθνή εμβέλεια που ξεχώρισαν για τις καλές πρακτικές που χρησιμοποίησαν στο χώρο του Mobile Business & Marketing, για την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών σε εξειδικευμένες εφαρμογές, την έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και την εισαγωγή καινοτομίας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Mobile Excellence Awards 2017 βραβεύσεις
Mobile Excellence Awards 2017
Mobile Excellence Awards 2017
Mobile Excellence Awards 2017 βραβεία
Mobile Excellence Awards 2017 αίθουσα
Mobile Excellence Awards 2017
Mobile Excellence Awards 2017
Mobile Excellence Awards 2017

H 3ds ήταν εκεί αποσπώντας το Χάλκινο Bραβείο (BRONZE) στην κατηγορία «Mobile Service Provider with International Expansion» με τη συμμετοχή των Mobile Application που παρέχει στην παγκόσμια αγορά μέσω του LookSomething. Το συγκεκριμένο βραβείο αφορά καινοτόμες εξωστρεφείς επιχειρήσεις με διεθνή εμβέλεια που παράγουν και πωλούν κινητές εφαρμογές, υπηρεσίες και τεχνολογικές υποδομές.

Το LookSomething, ένα project της 3ds που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά με στοχευμένες λύσεις για mobile applications, αναπτύχθηκε σταδιακά από το 2012 και σήμερα διαθέτει σε 135 χώρες περισσότερα από 1.500 radio apps και 40 news apps έχοντας περίπου 2.800 online εφαρμογές σε iOS & Android OS. Ταυτόχρονα, το ειδικό white-label reseller πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί αριθμεί περί τους 30 μεταπωλητές- συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και επέτρεψε στο LookSomething να προσεγγίσει τις αγορές της Αφρικής, της Νότιας Αμερικής αλλά και της Αυστραλίας.

Οι mobile εφαρμογές του LookSomething, χάρη στην μοναδική τους αρχιτεκτονική, αποτελούν ολοκληρωμένη λύση για AM, FM & Web Radio Stations & News Sites, η οποία τους δίνει την δυνατότητα να διαθέτουν mobile εφαρμογές ξεκινώντας από εξαιρετικά χαμηλό κόστος με βασικές δυνατότητες μέχρι πανίσχυρες εφαρμογές με απεριόριστες δυνατότητες καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Δες την Βράβευση της 3ds για το Bronze Βραβείο στη Κατηγορία "Mobile Service Provider with International Expansion"
στα Cyta Mobile Excellence Awards 2017

Επιδότηση ΕΣΠΑ
ESPA