• Γιατί Google My Business.
  Κάντε εύκολη την επικοινωνία των πελατών μαζί σας. Το Google My Business καταχωρεί την επιχείρησή σας στην Αναζήτηση, τους Χάρτες και το Google+, έτσι ώστε να μπορούν να σας βρίσκουν οι πελάτες, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.
 • Τι Προσφέρει.
  Προσφέρει στους πελάτες σας τις σωστές πληροφορίες, τη σωστή στιγμή.
  Αυτές μπορεί να είναι οι οδηγίες μετάβασης με αυτοκίνητο στην επιχείρησή σας στους Χάρτες, το ωράριο λειτουργίας στην Αναζήτηση ή ένας αριθμός τηλεφώνου στον οποίο μπορούν να κάνουν κλικ για να σας καλέσουν σε κινητά τηλέφωνα.
 • Ανοίξτε διάλογο με τους πελάτες σας.
  Το Google My Business σάς βοηθά να δημιουργήσετε το δικό σας πιστό κοινό. Οι πελάτες σας μπορούν να δείξουν την εκτίμησή τους με αξιολογήσεις και κριτικές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουμπί +1 για να υποστηρίζουν το περιεχόμενό σας, καθώς και να αναδημοσιεύσουν τις αναρτήσεις σας στο Google+ σε όλο τον ιστό.
 • Τι κερδίζω.
  Να είστε παρόντες όταν σας αναζητούν οι πελάτες στο διαδίκτυο

 • Προβληθείτε στον ιστό
  Ο επόμενος πελάτης σας μπορεί να βρίσκεται μόλις ένα κλικ μακριά.
  Όταν προβάλλεστε στο Google, κάνετε πιο εύκολη για τους πελάτες την εύρεση πληροφοριών στο διαδίκτυο σχετικά με την επιχείρησή σας, όπως ενδεικτικά ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας και οδηγίες μετάβασης.
 • Εμφανιστείτε στο χάρτη
  Υπάρχει δυνατότητα προβολής των επαληθευμένων στοιχείων της επιχείρησής σας στους Χάρτες, βοηθώντας έτσι τους πελάτες να βρίσκουν οδηγίες μετάβασης για την επιχείρησή σας. Μπορούν επίσης να βρίσκουν στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και αξιολογήσεις και κριτικές για την επιχείρησή σας.
 • Ξεχωρίστε στο Google+
  Οι θετικές κριτικές και οι εικόνες της επιχείρησης και των προϊόντων σας βοηθούν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει στα μάτια των πελατών στο διαδίκτυο.
 • Κοινοποιήστε τις σωστές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας
  Ενημερώνετε όσο συχνά θέλετε τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας. Από το Google My Business, μπορείτε να επεξεργάζεστε τα στοιχεία επικοινωνίας, την περιγραφή της επιχείρησης, το ωράριο λειτουργίας, τη διεύθυνση URL του ιστότοπου και άλλα

Κάντε δυνατή την εύρεσή σας ανεξάρτητα από τη συσκευή
Οι πελάτες μπορούν να βρίσκουν την επιχείρησή σας σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet.
Ανεξάρτητα από το εάν αναζητούν από το σπίτι, εν κινήσει ή ενώ εναλλάσσουν συσκευές,
οι πελάτες σας θα βρίσκουν πάντα τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας.


Πλεονεκτήματα χρήσης του Google My Business

Διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας

manage data
Διαχειριστείτε τις πληροφορίες που εμφανίζονται στους χρήστες των προϊόντων Google, όταν αναζητούν την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Οι επιχειρήσεις που επαληθεύουν τις πληροφορίες τους με το Google My Business έχουν διπλάσιες πιθανότητες να θεωρηθούν αξιόπιστες από τους καταναλωτές. Όταν οι πελάτες σάς βρουν, βεβαιωθείτε ότι έχουν πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες, όπως είναι το ωράριο λειτουργίας, ο ιστότοπος και η ταχυδρομική διεύθυνση.

Επικοινωνήστε με τους πελάτες


Να διαβάζετε και να απαντάτε στις κριτικές των πελατών σας και να δημοσιεύετε φωτογραφίες που αναδεικνύουν τι κάνετε. Οι επιχειρήσεις που προσθέτουν φωτογραφίες στις καταχωρίσεις τους λαμβάνουν 42% περισσότερα αιτήματα για οδηγίες οδήγησης στους Χάρτες Google και 35% περισσότερα κλικ μέσω των ιστότοπων τους, σε σχέση με τις επιχειρήσεις που δεν έχουν φωτογραφίες.

Αξιοποιήστε την έκδοση για κινητά

manage data
Προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά; Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Google My Business για κινητά, για να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να ενημερώνετε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας από οπουδήποτε.


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ PROJECT